Fotky

Nezapomeňte kontrolovat, zda jsme v pořádku i pomocí pracně vytvořených fotek, které najdete na stránkách našeho tábora v sekci FOTOGALERIE.....

Pro jistotu přidáváme i odkaz: http://tabor-baltik.webnode.cz/fotogalerie/

Hodně Zdaru!.... SUPER-MIŠKI

úterý 9. července 2013

Den 4.

Ahoj,

Dneska jsme šli na celodenní výlet do aqaparku v Měříně. Cestou jsme hráli různé hry, třeba jsme si
povídali a nesměli říct slova ne, ano, jo a nevim.

Také jsme hráli hru, ve které jsme psali jednotlivé státy Ameriky. Po chytrých nápadech třeba jako Madagaskar nebo Himaláje jsme dali dohromady celkem 11 států. Taky jsme hráli klíště. Principem hry klíště je nenápadně připnout kolíček druhému. Z našeho týmu jsem měla jako jediná klíště, ale nebyla jsem jediná, protože Tomáš Kult ho měl 3 krát.

Cestou jsme zastavili v lese a soutěžili v kreslení obrázků. Jeden byl težší a jeden lehký. Rozděli jsme si v týmu role – jeden byl kreslič, druhý spojka a třetí oko, ještě jsme měli jednoho zvěda.

Pamět nám protrénovala další hra – pamatování si 10 čísel podél stezky. Když jsem došli k Míše a Davidovi napsali jsme je na papírky. Po dalším kusu lesem jsme došli na silnici po které jsme došli do aquaparku, kde jsme se vysprchovali a šli do divoké řeky. Snažili jsme se utopit Davida. Pak jsme šli do velkého bazénu, kde jsme topili i Honzu, Tomáše a Adama. Poté holky šli do vířivky a pak jsme už odcházeli před budovu. Odkud jsme každej šli jinam a každej si koupil co chtěl. Pak jsme se zase sešli před budovou a šli zpátky do tábora.

Naše krásná trička. 



Žádné komentáře:

Okomentovat